VRIJE INLOOP INFORMATIE MIDDAG - ENERGETIX

Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 20:00 uur. *

Bent u ook een beetje nieuwsgierig naar die magneetsieraden die zo veel mensen tegenwoordig dragen. Waarom zijn zo veel mensen enthousiast over het effect, terwijl er ook mensen zijn die zeggen dat het hen niet helpt .

Misschien denkt u er over om ook een Energetix sieraad te gaan dragen maar wilt u eerst weten wat u kan- en mag verwachten.

Laat u vrijblijvend informeren, voel het verschil en oordeelt u dan zelf. U kunt uw vragen stellen en misschien met anderen van gedachten wisselen voordat u een keuze maakt.

Check voortijdig even of de eerstvolgende open inloop wel doorgaat ! Om diverse redenen kan een inloopmiddag worden geannuleerd of verzet. Kijkt u hiervoor aub. op www.facebook.com/energetix.goirle

* Check altijd of een inloop middag doorgaat op Facebook of telefonisch.

MOBIEL PIN APPARAAT

Heeft u een eigen bedrijf(je) en wilt u uw klanten ook pinbetaling aanbieden zonder een duur abonnement, kies dan voor een compact, Izettle pin apparaatje dat functioneert via uw smartphone (bleutooth) en wat zo in uw broekzak past.

Via onderstaande link, kunt u een mobiel pin apparaat aanschaffen zónder abonnements kosten; https://www.izettle.com/d/KDE5YZ.