MARIËMMA Nagelstudio & Magneetsieraden

VRIJE INLOOP INFORMATIE MIDDAG - ENERGETIX

Bent u ook een beetje nieuwsgierig naar die magneetsieraden die zo veel mensen tegenwoordig dragen. Waarom zijn zo veel mensen enthousiast over het effect, terwijl er ook mensen zijn die zeggen dat het hen niet helpt .

Misschien denkt u er over om ook een sieraad te gaan dragen maar wilt u eerst weten wat u mogelijk kan- en mag verwachten.

Laat u vrijblijvend informeren, voel het verschil en oordeelt u dan zelf. U kunt uw vragen stellen en misschien met anderen van gedachten wisselen voordat u een keuze maakt.

Ik zie u graag op de laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 19:00 uur.

Check voortijdig even of de eerstvolgende open inloop wel doorgaat ! Om diverse redenen kan een inloopmiddag worden geannuleerd of verzet. Kijkt u hiervoor aub. op www.facebook.com/energetix.goirle

MOBIEL PIN APPARAAT

Wilt u uw klanten ook pinbetaling aanbieden, maar heeft u geen interesse in een duur abonnement, kies dan voor een compact, Izettle pin apparaatje dat functioneert via uw smartphone (bleutooth) en zo in uw broekzak past.

Via onderstaande link, kunt u een mobiel pin apparaat aanschaffen zónder abonnements kosten; https://www.izettle.com/d/KDE5YZ.