MARIËMMA Hair, Nails & More

Uw Uitstraling is mijn Passie !

Nagelstudio

Acrylnagels; 
Deze bieden vaak een uitkomst bij gebroken of slappe nagels maar zijn tevens erg 
mooi doordat ze een goed verzorgd beeld geven. Uw handen zijn uw visitekaartje.
Misschien houdt u alleen van 'netjes' of wilt u liever een kleurtje of design. Laat eens gratis een proefnagel zetten om te ervaren wat het is en welke stijl bij u past. 
Gel polish
Het perfecte alternatief voor nagellak. De positieve eigenschappen van nagellak (werkwijze) en de kwaliteiten van gel (lange houdbaarheid) zijn gecombineerd in "gel-polish". Dit product geeft de nagels van handen en voeten een zeer mooie kleuring en glans, is droog en hard
als u de salon uitloopt én blijft gemiddeld 3 weken mooi. 
Er is ook de mogelijkheid van een kleurloze flexibele versteviging zónder opvallende witte rand, nagenoeg onzichtbaar, voor een natuurlijk beeld en vooral zeer effectief bij zwakke of gespleten nagels. Laat u hierover eens vrijblijvend informeren of laat een zwakke nagel hier eens van profiteren met een proefzetting. 


Er zijn verschillende stijlen in 'nagelland', van eenvoudige French Manicure (een wit of parelmoer kleurig randje, met zacht roze nagelplaat) tot uitbundige nail-art, waarbij diverse kleuren en/of versieringen worden gebruikt. De lengte en vorm bepaalt u zelf, dus het hoeft niet altijd 'lang' te zijn. Veel gevraagd zijn de nagels met 'natuurlijke' uitstraling, deze zijn voor iedere leeftijd aantrekkelijk. Maar we zien ook steeds meer kleuren en/of glitters, subtiel of juist opvallend. Zeker in de december maand of met carnaval mag het spetteren !
 Bruidsnagels;  zijn erg populair omdat ze het gehele plaatje op de mooiste dag van je leven compleet maken. Voor elk budget is er wel een mogelijkheid om het geheel af te ronden. Eenvoudig, uitbundig of superchique. Neem een kleurstaaltje of draadje mee (van zijn pak of jouw jurk), dan kan ik daar een passend ontwerp bij maken.  Als je de kleuren en bloemen van je boeket al weet, kunnen we daar misschien gebruik van maken. 
Als je bruidsnagels wilt, neem dan ten minste 6 weken eerder contact op om 2 afspraken te maken. De eerste afspraak is ter oriëntatie en
eventueel voor een manicure (voorbereidende behandeling en thuis-advies). De tweede afspraak is één of twee dagen vóór de grote dag, waarbij ,indien gewenst, nagels worden gezet.

Manicure; Uw handen doen al het werk en zijn uw visite kaartje. Met een verzorgende manicure behandeling laat u zien dat u om uw handen geeft. Huid, nagels en vooral ook de nagelriemen knappen op van een regelmatige professionele behandeling. Ook voor thuis kunt u dan, na een goed advies, de juiste producten gebruiken.

Ook is er de mogelijkheid om uw voeten te laten verwennen met een heerlijke Spa-/Wellness pedicure, met voet en nagelverzorging. U zult merken dat deze 'onderdanen' u zeer dankbaar zijn voor deze verdiende aandacht. In de zomermaanden doen de teennagels natuurlijk niet onder voor die van de handen. Mooi verzorgde voeten met vrolijk gelakte nagels zijn een 'eyecatcher' in sandalen. 


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

U bent natuurlijk van harte welkom voor een nieuwsgierige blik in mijn salon, belt u rustig aan bij de voordeur, echter als er een andere klant in de salon is, kan het zijn dat ik u niet direct kan helpen. Mijn voorkeur gaat dus uit naar een afspraak, zodat ik alle tijd voor u heb. 
Behandelingen en bezichtiging van Energetix sieraden, zijn echter vrijwel altijd op afspraak, omdat ik zo de tijd vrij kan maken die u verdient.