MARIËMMA Nagelstudio & Magneetsieraden

ENERGETIX magneet sieraden en wellness producten

MARIËMMA Nagelstudio & magneetsieraden, heeft als zelfstandig zakenpartner, het wereldwijd bekende merk Energetix Magneet sieraden uit Bingen Duitsland voor u beschikbaar.

Een prachtige collectie sieraden voor alle smaken en gelegenheden, met een toegevoegde waarde door de magneten die er in verwerkt zijn. Eén van de meest belangrijke elementaire krachten van de aarde is het magneetveld, dit is onmisbaar voor alle organismen om te leven. Dit magneetveld is door de eeuwen heen aan het afnemen, terwijl de behoefte eraan eigenlijk toeneemt door de groter wordende electro-magnetische belasting op ons lichaam.

Door het dragen van een magneet met de juiste sterkte en richting, krijgt het lichaam hulp van 'moeder natuur' om zichzelf in balans te houden. Een natuurlijke manier om het lichaam te ontspannen (letterlijk ontladen) en van stress te ontdoen, waardoor het zelfstandig weer beter kan functioneren en daarmee klachten mogelijk kan herstellen. (denk aan; slapeloosheid, hoog-gevoeligheid, migraine, pijnlijke benen etc. etc. )

Magneten hebben een positieve invloed op álle lichaamsprocessen, doordat ze meer zuurstof in het bloed en een verfijnder transport in de haarvaten genereren. Meer zuurstof in alle organen zorgt voor een versterking van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Eén van de eerste gevolgen is een versnelde afvoer van afvalstoffen uit het lichaam, een zéér belangrijk lichaamsproces dat onze gezondheid ten goede komt. Het immuunsysteem wordt versterkt en het lichaam gaat automatisch proberen processen die uit balans zijn, te herstellen. Dit alles natuurlijk voor zover het lichaam dit (nog) kan.

Dit natuurkundige fenomeen is NIET spiritueel, u hoeft er niet 'in te geloven'. Wij kunnen u laten voelen dat zo'n klein maar krachtig magneetje direct invloed heeft op uw lichaam door een betere aarding. Ook kunt u voelen dat de straling van bijvoorbeeld een moderne internettelefoon, uw lichaam négatief kan beïnvloeden door de aansturing van spieren te verstoren. Als de electro-magnetische straling in de ruimte om ons heen sterker is dan ons eigen interne stroomnet (zenuwbanen en prikkeloverdracht), dan verstoort dit ons functioneren.

Laat u vrijblijvend eens informeren, kom zelf even voelen en beoordeel de aanwezige collectie sieraden op stijl en kwaliteit. Misschien wilt u een dierbaar persoon verassen met een betekenisvol sieraad of een cadeaubon, u krijgt altijd een catalogus mee zodat u de collectie van het jaar rustig thuis kunt nazien.   

    Zuurstof toename

Ik wens u alle gezondheid toe en hoop u met een Energetix product te mogen ondersteunen.


Voor uitgebreide informatie, een bezoek aan de salon, een sieraden presentatie bij u thuis óf als u zélf Energetix sieraden wilt gaan verkopen, Belt u 06-13 75 93 28.

Energetix voor dieren


WILT U EEN GEZELLIGE PERSOONLIJKE PRESENTATIE THUIS VOOR UW KENNISSEN, FAMILIE-LEDEN EN VRIENDEN,

Maak een afspraak voor een 'thuis presentatie', ik geef u en uw gasten uitgebreide informatie over de oorsprong en het persoonlijke gebruik van magneetsieraden. Iedereen kan voelen dat een magneetsieraad direct een verschil maakt op uw balans en spierspanning. Voor velen een verassende ervaring met vaak verbaasde reacties en grappige situaties.

BEZOEK DE WEBSHOP VOOR NOG MEER SIERADEN

tel: 06-13759328

Email: energetix.goirle@gmail.com

webshop: https://magneetsieraad.energetix.tv

www.facebook.com/energetix.goirle

Voor meer informatie, thuispresentatie én een leuke baan :

ENERGETIX Goirle, Parallelweg 6 c, 5051 HG Goirle, 0031-613759328


Hoofd-catalogus 2018-2019

https://magneetsieraad.energetix.tv

Lente - Zomer Catalogus 2018


Dieren wellness-sieraden

Wellness catalogus 2018