ENERGETIX magneet sieraden en wellness producten

MARIËMMA Nagelstudio & Magneetsieraden,

heeft als zelfstandig zakenpartner het wereldwijd bekende merk Energetix Magneet sieraden uit Bingen Duitsland, voor u beschikbaar.

Een prachtige collectie sieraden voor alle smaken, leeftijden en gelegenheden, met toegevoegde waarde door de magneten die er in verwerkt zijn. Door het dragen van een magneetsieraad, krijgt het lichaam hulp van 'moeder natuur' om beter te functioneren, het lichaam te ontspannen (letterlijk ontladen) en van stress te ontdoen, waardoor klachten mogelijk kunnen verminderen. (positieve veranderingen worden vaak gezien bij: slapeloosheid, hoog-gevoeligheid, migraine, pijnlijke benen etc. etc. ). Eén van de meest belangrijke elementaire krachten van de aarde is magneet energie, deze is onmisbaar voor alle organismen op aarde om te leven.

Een betere doorbloeding heeft positieve invloed op álle lichaamsprocessen. Meer zuurstof in alle organen zorgt voor een versterking van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Eén van de eerste gevolgen is een versnelde afvoer van afvalstoffen uit het lichaam, een zéér belangrijk lichaamsproces dat onze gezondheid ten goede komt. Het immuunsysteem wordt versterkt en het lichaam gaat automatisch proberen processen die uit balans zijn, te herstellen. Dit alles natuurlijk voor zover het lichaam dit (nog) kan.

Dit natuurkundige fenomeen is NIET spiritueel, u hoeft er niet 'in te geloven'. Wij kunnen u laten voelen dat zo'n klein maar krachtig magneetje direct invloed heeft op uw lichaam door een betere aarding. Ook kunt u voelen dat de electro-magnetische straling van een moderne GSM, uw lichaam négatief kan beïnvloeden.

Als de electro-magnetische straling in de ruimte om ons heen sterker is dan de prikkels over ons eigen interne stroomnet (zenuwbanen en prikkeloverdracht), dan verstoort dit ons functioneren.

Laat u vrijblijvend informeren of een magneetsieraad iets voor u is, kom zelf voelen en ervaren, en beoordeel de aanwezige collectie sieraden op stijl en kwaliteit. Misschien wilt u een dierbaar persoon verassen met een betekenisvol sieraad of een cadeaubon, u krijgt altijd een catalogus mee zodat u de collectie van het jaar rustig thuis kunt nazien.   

    Zuurstof toename

Ik wens u alle gezondheid toe en hoop u met een Energetix product te mogen ondersteunen.


Voor uitgebreide informatie, een bezoek aan de salon, een sieraden presentatie bij u thuis óf als u zélf Energetix sieraden wilt gaan verkopen, Belt u 06-13 75 93 28.


WILT U EEN GEZELLIGE PERSOONLIJKE PRESENTATIE THUIS VOOR UW KENNISSEN, FAMILIE-LEDEN EN VRIENDEN,

Maak een afspraak voor een 'thuis presentatie', ik geef u en uw gasten uitgebreide informatie over de oorsprong en het persoonlijke gebruik van magneetsieraden. Iedereen kan voelen dat een magneetsieraad direct een verschil maakt op uw balans en spierspanning. Voor velen een verassende ervaring met vaak verbaasde reacties en grappige situaties.

BEZOEK DE WEBSHOP VOOR NOG MEER SIERADEN

tel: 0031 (0)6-13759328

Email: energetix.goirle@gmail.com

webshop: https://magneetsieraad.energetix.tv

www.facebook.com/energetix.goirle

Voor meer informatie, thuispresentatie én een leuke baan :

ENERGETIX Goirle, Parallelweg 6 c, 5051 HG Goirle


Hoofd-catalogus 2019 - 2020


Sportex Special


Wellness catalogus 2019-2020