Algemene voorwaarden

Voor iedere afspraak, behandeling, aanbieding, bezoek of anderszIns contact bij en/of tussen;

1) MARIËMMA Hair, Nails & More en/of Energetix Goirle (als zelfstandig distributeur) vervolgens te noemen; MARIËMMA, en

2) U, als klant

zijn onderstaande voorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk vooraf schriftelijk door en met instemming van beide partijen hiervan is afgeweken.

[ DEZE VOORWAARDEN WORDEN BINNENKORT HIER GEPLAATST ]

Tot dan zijn algemene zakelijke omgangsvormen en beleefdheden van toepassing voor zover deze niet volgens de Nederlandse wetgeving worden aangeduid.

Privacy verklaring

Bij MARIËMMA Nagelstudio & Magneetsieraden (nader te noemen: 'Energetix Goirle'), kunt u vertrouwen op een terughoudende verzameling en opslag van uw privé gegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het naar behoren uitvoeren van behandelingen, leveren van diensten en voor de noodzakelijke interactie tussen MARIËMMA en/of ENERGETIX Goirle en u als cliënt/relatie.  

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en optimaal beveiligd met gerenomeerde software.

Indien uw persoonlijke gegevens noodzakelijkerwijs neergelegd zijn bij derden gelden de privacyvoorwaarden en verwerkings methoden van die partijen. Derde partijen zijn bijvoorbeeld, maar niet beperkt tot; PostNL, T-Mobile, Energetix Bingen, Google contacten.

Deze partijen zijn 'verwerkers' van gegevens, noodzakelijk voor functionele uitvoering van mijn diensten met gerechtvaardigd belang . U kunt altijd de 'verwerkers overeenkomst' hiervan opvragen en inzien.  Bij vragen kunt u contact met mij opnemen.