MARIËMMA Hair, Nails & More

Uw Uitstraling is mijn Passie !

ENERGETIX magneet sieraden en wellness producten

MARIËMMA Hair, Nails & More heeft onder de naam 'Energetix Goirle' het wereldwijd bekende merk Energetix Magneet sieraden voor u beschikbaar. 

Een prachtige collectie sieraden voor alle smaken en gelegenheden, met een toegevoegde waarde door de magneten die er in verwerkt zijn.  Eén van de meest belangrijke elementaire krachten van de aarde is het magneetveld, dit is onmisbaar voor alle organismen om te leven. Dit magneetveld is door de eeuwen heen aan het afnemen, terwijl de behoefte eraan eigenlijk toeneemt. 

Door het dragen van een magneet met de juiste sterkte en richting, krijgt het lichaam hulp van 'moeder natuur' om zichzelf in balans te houden. Een natuurlijke manier om het lichaam te ontspannen en stress te ontladen. (denk aan; slapeloosheid, hoog-gevoeligheid, migraine, pijnlijke benen etc. etc. ) 

Dit natuurkundige fenomeen is niet spiritueel, u hoeft er niet 'in te geloven'.  Wij kunnen u direct laten voelen dat zo'n magneetje invloed heeft op uw lichaam door een betere aarding. Ook kunt u voelen dat de straling van bijvoorbeeld een moderne telefoon, uw lichaam négatief kan beïnvloeden waardoor o.a. spierkracht verminderd. 

Laat u vrijblijvend eens informeren, kom zelf even voelen en beoordeel de aanwezige collectie sieraden op stijl en kwaliteit. Misschien wilt u een dierbaar persoon verassen met een betekenisvol sieraad of een cadeaubon, u krijgt altijd een catalogus mee zodat u de collectie van het jaar kunt nazien.   

Ik wens u alle gezondheid toe en hoop u hiermee te kunnen ondersteunen.

Maria


Belt u aub. voor; informatie, een bezoekje in de salon, een presentatie bij u thuis óf als u zelf deze sieraden wilt gaan verkopen

Hoofd-catalogus 2017-2018

https://magneetsieraad.energetix.tv

>>>  SALE SALE SALE  <<<

https://magneetsieraad.energetix.tv


Dieren wellness-sieraden

LENTE-ZOMER 2017