MARIËMMA Hair, Nails & More

Uw Uitstraling is mijn Passie !


Energetix Magneet sieraden

Meer zuurstofbinding op rode bloedlichaampjes door vrijmaken van individuele elementen.

Magneten hebben een positieve invloed op álle lichaamsprocessen, doordat ze meer zuurstof in het bloed en een verfijnder transport hiervan, in de haarvaten genereren. Meer zuurstof in alle cellen en organen Effect op rode bloedlichaampjeszorgt voor een versterking van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Eén van de eerste gevolgen is een versnelde afvoer van afvalstoffen uit het lichaam, een zéér belangrijk lichaamsproces dat onze gezondheid ten goede komt. Het immuunsysteem wordt versterkt en het lichaam gaat automatisch proberen processen die uit balans zijn, te herstellen. Dit alles natuurlijk voor zover het lichaam dit (nog) kan.

Wilt u weten wat Energetix Magneet sieraden mogelijk voor u kunnen betekenen, kijken naar het assortiment en direct ervaren dat er een verandering in uw lichaam plaats vindt ? Neemt u dan contact met mij op voor meer informatie en/of een kijkje in mijn salon.

WILT U EEN GEZELLIGE PERSOONLIJKE PRESENTATIE THUIS VOOR UW KENNISSEN, FAMILIE-LEDEN EN VRIENDEN,


Maak een afspraak voor een thuis presentatie, ik geef u en uw gasten uitgebreide informatie over de oorsprong en het persoonlijke gebruik van magneetsieraden. Iedereen kan voelen dat een magneetsieraad direct een verschil maakt op uw balans en spierspanning. Voor velen een verassende ervaring met vaak verbaasde reacties en grappige situaties.


tel: 06-13759328 
www.facebook.com/magneetsieraad.energetix
Voor meer informatie, aanvragen voor thuispresentatie of een leuke baan :
MARIËMMA Hair, Nails & More  
Parallelweg 6 c,  5051 HG Goirle
    06-13759328BEZOEK DE WEBSHOP  VOOR NOG MEER SIERADEN